Wij zijn the Young A-Team!

Hallo, wij zijn the Young A-Team. We zetten ons in om jongeren in Lelystad zich beter te laten voelen. Samen staan we namelijk sterk. Ook jij kunt je bij ons aansluiten. Wil jij samen met ons leuke dingen doen en nieuwe vrienden maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Graag helpen wij jou wanneer je ergens mee zit, bijvoorbeeld:

  • je voelt vaak best eenzaam en zou graag nieuwe vrienden maken
  • je voelt je soms angstig, of somber
  • je wordt gepest (op school of online)
  • je ouders zijn gescheiden en daar heb je het best moeilijk mee
  • je hebt het moeilijk op school, of je bent helemaal gestopt met je opleiding
  • de coronaperiode heeft je geen goed gedaan, je zit niet lekker in je vel
  • je heb het gevoeld dat je nergens bijhoort, je zou best meer contacten met leeftijdsgenoten wllen

Leeftijdsgenoten helpen met je eigen ervaringen
Maar wat ook kan bij the Young A-Team; je hebt ervaring met bovenstaande onderwerpen en wil dit graag inzetten om anderen te helpen. We ondersteunen je dan in je rol als ‘ervaringsdeskundige’. Je wordt een ambassadeur van the Young A-Team en je gaat leeftijdsgenoten bijstaan.

Contact
Wil je contact met the Young A-Team? Mail naar ateam@aandachtcentrum-lelystad.nl of bel naar 088-7878809.

Aandachtcentrum Lelystad
The Young A-Team maakt onderdeel uit van het Aandachtcentrum Lelystad. Het Aandachtcentrum is er voor alle inwoners van Lelystad. Je mag ons altijd benaderen voor een luisterend oor. Wanneer jij dat fijn vindt regelen we een vaste belafspraak. Ook kun je contact met ons opnemen wanneer je niet goed weet bij welke instantie je terug kunt met vragen die te maken hebben met je welzijn.

 

Iemand die jou begrijpt

Speciale aandacht is er bij het Aandacht­centrum Lelystad voor jongeren tussen 18 t/m 27 jaar. We brengen je graag in contact met leeftijdsgenoten.

The Young A-team is tot stand gekomen in samen­werking met Challenge Up, Welzijn Lelystad.

Jennefer

Jennefer

Ik ben Jennefer, 23 jaar. The Young A Team maakt het verschil in Aandacht. Er voor jou zijn en luisteren naar wat je wilt delen. Dat is waar ik voor sta. Geloof,hoop en liefde. Kan je uiten op verschillende manieren. Een luisterend oor kan ik je bieden.

Tom

Tom

Hoi, ik ben Tom, 23 jaar en ik zit bij het Young A team omdat ik het zelf ook erg fijn vond als er naar mij werd geluisterd. Ik heb een verleden met pesten, dit is niet niks voor mij geweest. Ik had het fijn gevonden als ik toen iemand had die naar mij luisterde. Hierom zet ik mij nu graag in voor jou!

Ruth

Ruth

Hoi ik ben Ruth , ben 22 jaar. Ik heb mij aangesloten bij The Young A-Team omdat ik vroeger mijn problemen altijd voor me hield of dit verkeerd uitte. En om dit te voorkomen bij andere jongeren en hen hier bij te helpen. Heb jij problemen met verslaving (drugs) en/of moeite gehad met je gezinssituatie (pleeg gezin) dan kun je mij altijd een bericht sturen en/of bellen.

Ahmed

Ahmed

Hoi! Ik ben Ahmed en sporten is voor mij altijd een uitlaatklep geweest omdat ik nooit een luisterend oor had. Nu ik de kennis en de ervaring heb wil ik nu mijn steentje bijdragen aan de maatschappij door The Young A-Team te versterken.

Anouar

Anouar

Hoi, mijn naam is Anouar en ik ben 25 jaar oud. Ik maak deel uit van The Young A Team. Ik was vroeger erg verlegen en daardoor scheidde ik me af van mensen. Ik was erg op mezelf. Ik ben altijd een sportieve jongen geweest, dus sporten was dus ook mijn afleiding. Door de omgeving waar ik sportte bouwde ik veel sociale contacten en dat hielp mij om uit me schulp te kruipen. Kan jij je hier in vinden en of heb jij iets anders waar je tegenaan loopt? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou dan verder!

Alara

Alara

Ik ben Alara, 18 jaar oud en gemotiveerd om mensen te helpen. Toen ik te horen kreeg van Aandachtcentrum en the A team klonk dit als een mooie kans om er voor anderen te zijn. Daarom heb ik me aangesloten bij dit team. En hopelijk kunnen we jou helpen!

Heavenly

Heavenly

Hoi, ik ben Heavenly ik ben 17 en toen ik hoorde over The Young A team was ik gelijk al verkocht. Ik vind dit heel belangrijk en dat we iets mogen betekenen voor jullie, want toen ik ergens mee zat had ik niet altijd iemand om mee te kunnen praten. Daar zou ik verandering in willen brengen zodat jullie die kans wel hebben.

Xenia

Xenia

Hoi, ik ben Xenia. 19 jaar oud. Ik zit bij The Young A Team omdat ik vind dat jongeren het verdienen om altijd iemand te hebben om mee te praten. Ik heb zelf veel problemen gehad thuis en in de jeugdzorg, dus bij deze onderwerpen snap ik mensen goed.