Over het Aandachtcentrum Lelystad

Het Aandachtcentrum Lelystad is er voor alle inwoners van Lelystad die vragen hebben over of een uitdaging hebben met onderwerpen die te maken hebben met hun welzijn. We zijn op ons telefoonnummer bereikbaar voor een luisterend oor en we zorgen voor vaste belafspraak op het moment dat jij er behoefte aan hebt en het jou uitkomt. Ook kunnen we je verder helpen wanneer je niet goed weet waar je met je vragen terecht kunt. Dit kan gaan over mantelzorg, gevoelens van eenzaamheid of somberheid, geldproblemen of verslavingen en noem maar op.
Het Aandachtcentrum maakt ook gebruik van ervaringsdeskundigen. Wie daar behoefte aan heeft kan in contact komen met iemand die begrijpt wat er in hem of haar omgaat. Onze speciale aandacht gaat uit naar jongeren. We zijn er niet alleen met een luisterend oor voor jongeren, maar zorgen er ook voor dat ondersteuning door leeftijdsgenoten kan plaatsvinden. Meer weten? Bel ons vooral op 088-7878809.

Het Aandachtcentrum Lelystad bestaat uit vrijwilligers en ervaringsdeskundigen. Mensen die weten hoe het voelt om klem te zitten, je eenzaam te voelen, of ergens mee te worstelen. Bij ons ben je geen nummer en aan etiketjes plakken doen we niet. Wij weten waarover je praat.

Aandachtcentrum Lelystad is een initiatief van Bureau LWPC en EigenWijze Saskia en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Lelystad.