Souhayla is ervaringsdeskundige bij het Aandachtcentrum. Zij haalt veel voldoening uit het feit dat ze iets voor anderen kan betekenen. Daarnaast vindt ze de begeleiding die ze bij het Aandachtcentrum krijgt erg waardevol, aangezien ze zo ook aan haar eigen persoonlijke ontwikkeling kan werken. “Ik zet me heel graag in voor anderen die kampen met een depressie. Ik weet helaas maar al te goed wat het is en wat het met je doet. Ook met partners van mensen met een depressie ga ik graag in gesprek om hen te steunen.

Maar soms wordt het me teveel, dan komt het te dichtbij en triggert het van alles bij mezelf. Het is heel fijn dat de eindverantwoordelijkheid dan niet bij mij, maar bij de organisatie ligt. Zij geven mij support en ik ervaar dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik gerespecteerd en gewaardeerd word met en om alles wat bij mij hoort.”