In de periode rond de feestdagen kun je nog eens extra behoefte hebben aan een luisterend oor. Wil jij graag je verhaal delen, dan kun je altijd terecht bij het Aandachtcentrum Lelystad op 088-7878809.

Het Aandachtcentrum Lelystad is er voor alle inwoners van Lelystad die vragen hebben over of een uitdaging hebben met onderwerpen die te maken hebben met hun welzijn. We zijn op ons telefoonnummer bereikbaar voor een luisterend oor en we zorgen voor vaste belafspraak op het moment dat jij er behoefte aan hebt en het jou uitkomt.

Ook kunnen we je verder helpen wanneer je niet goed weet waar je met je vragen terecht moet. Dit kan gaan over mantelzorg, gevoelens van eenzaamheid of somberheid, geldproblemen of verslavingen en noem maar op.

Ervaringsdeskundigen
Het Aandachtcentrum maakt ook gebruik van ervaringsdeskundigen. Wie daar behoefte aan heeft kan in contact komen met iemand die begrijpt wat er in hem of haar omgaat. Onze speciale aandacht gaat uit naar jongeren. We zijn er niet alleen met een luisterend oor voor jongeren, maar zorgen er ook voor dat ondersteuning door leeftijdsgenoten kan plaatsvinden. Meer weten? Bel ons vooral op 088-7878809.